Brasserie Bij Koers

Brasserie Bij Koers is een Congrescentrum gelegen aan Grote Beltenweg 15 in Rheeze.

Meer informatie over Brasserie Bij Koers in Rheeze

Brasserie Bij Koers is een gezellige brasserie gelegen bij Camping 't Veld in Rheeze bij Hardenberg. Ze zijn elke zaterdag en zondag geopend en staan bekend om hun heerlijke lunch- en dinergerechten. Wat deze brasserie uniek maakt, is de indoorspeeltuin die direct naast het restaurant is gelegen. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de ouders vanaf hun tafel een oogje in het zeil houden. Daarnaast biedt de brasserie speciale arrangementen voor verjaardagen, feesten en partijen. Vanaf de brasserie kunnen gasten genieten van prachtige fiets- en wandelroutes en er is gratis parkeergelegenheid, inclusief oplaadpunten voor elektrische auto's. Reserveren is niet verplicht, maar wel gewenst. Al met al is Brasserie Bij Koers de perfecte locatie voor een gezellig uitje met het hele gezin.

Wil je weten wat Brasserie Bij Koers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Bij Koers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Bij Koers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Bij Koers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Brasserie Bij Koers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Bij Koers

Bezoekers bekeken ook