Brasserie de Boerderij

Brasserie de Boerderij is een Restaurant gelegen aan De Haar 7 in Balkbrug.

Meer informatie over Brasserie de Boerderij in Balkbrug

Brasserie de Boerderij is gelegen in het prachtige Reestdalgebied nabij Balkbrug. De brasserie is gevestigd in een karakteristieke oude boerderij van eind 1800 en vormt het knusse hart van Camping Si-Es-An. In de jaren 60 is de originele boerderij verbouwd tot kantine van de camping. Vervolgens heeft eind jaren 70 de tweede generatie het familiebedrijf overgenomen en is de boerderij uitgebreid door onder andere aanlopende drukte maar ook door de vele activiteiten. Ten slotte is in 2015 de boerderij opnieuw verbouwd door inmiddels de derde generatie van de familie Snoek-Keizer en is de kantine ontpopt in een sfeervolle brasserie! Naast lunch en diner kunt u ook terecht voor feesten en partijen. Daarnaast kunt u ook gezellig langs komen in onze brasserie, wel vinden we het fijn als uw van te voren dan even belt. De koffie staat klaar! Wij hebben een gevarieerde lunchkaart. De is zorgvuldig samengesteld door onze chef kok kom dineren en laat u verrassen! Op zoek naar een leuk kado? Denk dan eens aan een cadeaubon! Te besteden voor een lunch, diner, wandel/fietsarrangement of een high tea! Alle gewenste bedragen zijn mogelijk! Brasserie de Boerderij is geopend op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. De brasserie is gesloten vanaf 27 december t/m 10 januari, maar vanaf.

Wil je weten wat Brasserie de Boerderij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie de Boerderij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie de Boerderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie de Boerderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Brasserie de Boerderij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie de Boerderij

Bezoekers bekeken ook