Brasserie De Markt

Brasserie De Markt is een Brasserie gelegen aan Markt 15 in Hardenberg.

Meer informatie over Brasserie De Markt in Hardenberg

De brasserie 'de Markt' in Hardenberg staat bekend om zijn gastheerschap, kennis, ervaring en liefde voor het vak. Ze bieden een verscheidenheid aan verfrissende drankjes, lichte lunches, goedgevulde salades en uitgebreide diners, allemaal even vers en smakelijk. De gezellige ambiance, gemoedelijke sfeer en vriendelijke bediening maken het plaatje compleet. Het terras is overdekt en voorzien van heaters, waardoor het een heerlijke plek is om te dineren, maar als het te koud wordt, kun je altijd naar binnen gaan. De brasserie ligt in het centrum van Hardenberg, waar het hele jaar door van alles te doen is. Je kunt een bezoek aan het theater of een film combineren met een diner bij de Markt, aangezien het op loopafstand van Theater De Voorvegther ligt. De Markt is ook een geliefde locatie voor feestjes, met verschillende borrel- en buffetmogelijkheden en een sfeervolle Heerenkamer. Reserveren kan snel en gemakkelijk online en huisdieren zijn toegestaan, zolang ze geen overlast veroorzaken.

Wil je weten wat Brasserie De Markt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie De Markt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie De Markt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie De Markt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Brasserie De Markt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie De Markt

Bezoekers bekeken ook