Brasserie Wagenwiel

Brasserie Wagenwiel is een Restaurant gelegen aan Radewijkerweg 47 in Radewijk.

Meer informatie over Brasserie Wagenwiel in Radewijk

Brasserie Wagenwiel is een uniek rustpunt waar je kunt genieten van een heerlijke kop koffie of thee met appeltaart, lunchen, dineren of een drankje drinken op het terras. Het restaurant is het centrum van het park en binnenkort komt er ook een buitenspeeltuin voor kinderen. Daarnaast is het mogelijk om eten te bestellen en af te halen, of gezellig in het restaurant te eten. Gasten van Buitengoed Erve Raewyck kunnen warme broodjes voor het ontbijt bestellen. Het restaurant en de zalen zijn ook geschikt voor bijeenkomsten en partijen, en de faciliteiten op het park zijn geschikt voor zowel individuele hondenbezitters als groepen. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Brasserie Wagenwiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Wagenwiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Wagenwiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Wagenwiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Brasserie Wagenwiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Wagenwiel

Bezoekers bekeken ook