Bruna

Bruna is een Boekwinkel gelegen aan Voorstraat 12 in Hardenberg.

Meer informatie over Bruna in Hardenberg

Het is Kookboekenweek en dat betekent dat er weer volop aandacht is voor koken en lekker eten. Maar naast kookboeken zijn er ook andere boeken die de moeite waard zijn om te lezen. Zo is er het boek van Haemin Sunim, waarin hij wijsheden deelt voor moeilijke tijden. Ook is er een boek dat vertelt over wat er echt gebeurde op de Oostzee. En voor wie alvast in de kerststemming wil komen, is er het boek Foodies. Daarnaast is er de Boeken top 100, waarin het boek van de auteur van Ik ben Pelgrim hoog scoort. En er is ook een boek dat opvalt door zijn openhartigheid. Verder is er de Boeken top 10 per genre, waarin een boek dat razend populair is op TikTok hoog genoteerd staat. En voor wie snel de beste inkt nodig heeft, is er een boek dat daarbij kan helpen. Kortom, er is voor ieder wat wils in de verschillende genres.

Wil je weten wat Bruna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bruna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bruna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bruna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Bruna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bruna

Bezoekers bekeken ook