C.B.S. De Wiekslag

C.B.S. De Wiekslag is een Basisschool gelegen aan Wijkstraat 4 in Bruchterveld.

Meer informatie over C.B.S. De Wiekslag in Bruchterveld

De opening van de Multifunctionele Accommodatie Bruchterveld is een belangrijke gebeurtenis voor het dorp. Het gebouw herbergt het dorpshuis, de basisschool De Wiekslag, de kinderopvang De WiekWijs en de bibliotheek van Hardenberg. Dankzij goede samenwerking kunnen er nu allerlei activiteiten worden georganiseerd voor alle inwoners van het dorp. Iedere gebruiker draagt zijn steentje bij en hoopt in de toekomst nog meer te kunnen betekenen voor Bruchterveld. Op de website van het MFA kunt u meer informatie vinden over wat deze drie gebruikers te bieden hebben.

Wil je weten wat C.B.S. De Wiekslag verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van C.B.S. De Wiekslag of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij C.B.S. De Wiekslag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je C.B.S. De Wiekslag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar C.B.S. De Wiekslag reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. C.B.S. De Wiekslag

Bezoekers bekeken ook