Café & Zalencentrum Mulder

Café & Zalencentrum Mulder is een Partycentrum gelegen aan Gramsbergerweg 68 in Hardenberg.

Meer informatie over Café & Zalencentrum Mulder in Hardenberg

Zaal Mulder Hardenberg is al bijna 90 jaar een bekende en gastvrije feestlocatie in de omgeving. Ze staan bekend om het creëren van onvergetelijke feesten, of het nu gaat om een bruiloft, een gewoon feest, kegelen of zakelijke evenementen. De zaal biedt een ontspannen sfeer, heerlijk eten en drinken, de juiste muziek en entertainment. Ze hebben verschillende mogelijkheden voor feesten, zoals bruiloftsfeesten, themafeesten, jubileum- of verjaardagsfeesten, kinderfeestjes en bedrijfsfeesten. Je kunt contact met ze opnemen via telefoonnummer 0523 261 534. Daarnaast bieden ze ook activiteiten zoals dansles, bridge, Rotary en Probus.

Wil je weten wat Café & Zalencentrum Mulder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café & Zalencentrum Mulder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café & Zalencentrum Mulder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café & Zalencentrum Mulder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Café & Zalencentrum Mulder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café & Zalencentrum Mulder

Bezoekers bekeken ook