Cafetaria Lunchroom Emmy

Cafetaria Lunchroom Emmy is een Cafetaria gelegen aan Herenstraat 28 in Slagharen.

Meer informatie over Cafetaria Lunchroom Emmy in Slagharen

In oktober is de pulled pork friet voor €7,95 de maandtopper bij lunchroom Emmy. Je kunt genieten van lunchgerechten, plate gerechten, soep en een ruim assortiment aan snacks. Daarnaast is er ook eigengemaakt schepijs en diverse warme en koude dranken verkrijgbaar. Je kunt ervoor kiezen om bij de lunchroom te eten of je bestelling online te plaatsen en op te halen. Als je wilt reserveren of bestellen, kun je bellen naar 0523-681257. De eigenaren van de lunchroom zijn Hans & Sandra Schlepers. Er zijn ook positieve reviews te lezen over de vriendelijke bediening, lekkere koffie en goede kwaliteit van het eten. De openingstijden van de lunchroom zijn van dinsdag tot en met donderdag van 11:00 tot 20:00, op vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 21:00 en op zondag van 12:00 tot 20:30.

Wil je weten wat Cafetaria Lunchroom Emmy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Lunchroom Emmy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Lunchroom Emmy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Lunchroom Emmy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Cafetaria Lunchroom Emmy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Lunchroom Emmy

Bezoekers bekeken ook