Camping "De Boergondiër"

Camping "De Boergondiër" is een Kampeerterrein gelegen aan Parallelweg 43 in De Krim.

Meer informatie over Camping "De Boergondiër" in De Krim

Camping de Boergondiër is een prachtige en gemoedelijke camping in De Krim, Overijssel. De camping is rustig gelegen te midden van weilanden en naast het Krimse bos, een ideale plek voor natuurliefhebbers. De ruime kampeerplaatsen van 150m2 bieden veel comfort en privacy. Je kunt hier kamperen met je eigen caravan of tent voor €20 per nacht voor 2 personen. Daarnaast zijn er ook andere accommodaties beschikbaar, zoals een knusse melkbus, een houten chalet en een mobiele bedstee. De camping beschikt over een schoon en verwarmd sanitair gebouw, evenals luxe privé-sanitair voor 4 kampeerplaatsen. In de omgeving zijn er veel fiets- en wandelroutes en er zijn tal van activiteiten te doen. Voor een fijne vakantie in de natuur ben je bij Camping de Boergondiër aan het juiste adres.

Wil je weten wat Camping "De Boergondiër" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping "De Boergondiër" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping "De Boergondiër"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping "De Boergondiër" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Camping "De Boergondiër" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping “De Boergondiër”

Bezoekers bekeken ook