Camping De Kleine Weide

Camping De Kleine Weide is een Kampeerterrein gelegen aan Slagenweg 1 in Anerveen.

Meer informatie over Camping De Kleine Weide in Anerveen

Onze prachtig aangelegde minicamping De Kleine Weide ligt in het mooie Vechtdal in Overijssel. Met 15 ruime kampeerplaatsen omgeven door groen, kunt u hier genieten van een ontspannen vakantie op het platteland. De camping is ideaal gelegen voor fietsers en wandelaars, aangezien het Vechtdal bekend staat om zijn prachtige natuurgebieden. U kunt uw auto gewoon bij uw tent of caravan parkeren en er is 6 ampère stroom beschikbaar. Ook campers zijn welkom en er is gratis internet op het hele terrein. Op loopafstand van de camping vindt u een warme bakker waar u elke ochtend verse broodjes kunt halen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via e-mail op info@kleineweide.nl of via telefoon op 0524 56 11 92 of 06 232 387 38.

Wil je weten wat Camping De Kleine Weide verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping De Kleine Weide of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping De Kleine Weide? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping De Kleine Weide het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Camping De Kleine Weide reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping De Kleine Weide

Bezoekers bekeken ook