Camping De Oldemeyer

Camping De Oldemeyer is een Kampeerterrein gelegen aan Grote Beltenweg 13a in Rheeze.

Meer informatie over Camping De Oldemeyer in Rheeze

Camping de Oldemeyer is een gezellige christelijke camping in Hardenberg, Overijssel. Het is de ideale vakantieplek voor het hele gezin, waar iedereen zich thuis voelt. Met een recreatieteam, kindvriendelijke omgeving en talloze activiteiten is een vakantie hier altijd geslaagd. Je kunt kiezen uit een kampeerplaats of verschillende accommodaties zoals chalets, stacaravans, safaritenten en bungalows. De camping biedt ook accommodatie voor groepen tot 90 personen. Daarnaast zijn er leuke aanbiedingen beschikbaar om jouw verblijf met korting te boeken. Als je nieuwsgierig bent geworden, ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen en een vers bakje koffie te drinken. Tot ziens op Camping de Oldemeyer!

Wil je weten wat Camping De Oldemeyer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping De Oldemeyer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping De Oldemeyer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping De Oldemeyer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Camping De Oldemeyer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping De Oldemeyer

Bezoekers bekeken ook