Camping De Roskamp

Camping De Roskamp is een Kampeerterrein gelegen aan Roskampweg 2 in Loozen.

Meer informatie over Camping De Roskamp in Loozen

Camping De Roskamp is een kleine camping gelegen in Loozen, tussen Gramsbergen en Hardenberg. De camping heeft ongeveer 40 kampeerplekken en een sanitairgebouw. Je kunt hier kamperen van 1 april tot 30 september. Loozen is gelegen in het noordoosten van het Overijsselse Vechtdal, een mooi gebied met veel fietsmogelijkheden en vlakbij de Duitse grens. Op de camping is er een net en schoon sanitairgebouw met toiletten, douches, wastafels en afwasgelegenheid. Er is ook een wasserette en gratis wifi beschikbaar. In de omgeving zijn er verschillende attractieparken, botanische tuinen, dierentuinen, musea en activiteiten zoals parachutespringen en kanoën. Er is ook de mogelijkheid om te wandelen, fietsen, skaten en zwemmen. Voor winkelen kun je terecht in Gramsbergen en Hardenberg. De contactgegevens van Camping De Roskamp zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Camping De Roskamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping De Roskamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping De Roskamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping De Roskamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Camping De Roskamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping De Roskamp

Bezoekers bekeken ook