Camping "De Vechtkamp"

Camping "De Vechtkamp" is een Kampeerterrein gelegen aan Rondweg 27 in Holtheme.

Meer informatie over Camping "De Vechtkamp" in Holtheme

Camping De Vechtkamp is een landelijke camping gelegen in Holtheme, een gezellige buurtschap in Noord-Oost Overijssel. De camping ligt op ongeveer 4 km afstand van het stadje Gramsbergen en is vlakbij de rivier "De Vecht" gelegen. De oppervlakte van de camping is ongeveer 2 hectare en biedt ruime, schaduwrijke plaatsen van gemiddeld 150 m2 groot. De camping bestaat voornamelijk uit seizoensplaatsen voor caravans en stacaravans, maar er zijn ook enkele vrije kampeerplaatsen geschikt voor tenten. De meeste campinggasten zijn liefhebbers van rust en natuur en er zijn voldoende voorzieningen en mogelijkheden voor activiteiten zoals wandelen en fietsen. De camping biedt ruimte, rust en gastvrijheid, met ruime plaatsen voorzien van elektriciteit. Bovendien is Camping de Vechtkamp lid van de VeKaBo. Er is ook een folder beschikbaar voor meer informatie.

Wil je weten wat Camping "De Vechtkamp" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping "De Vechtkamp" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping "De Vechtkamp"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping "De Vechtkamp" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Camping "De Vechtkamp" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping “De Vechtkamp”

Bezoekers bekeken ook