Camping het Reestdal

Camping het Reestdal is een Kampeerterrein gelegen aan De Haar 5 in Balkbrug.

Meer informatie over Camping het Reestdal in Balkbrug

Zomerlicht is een groene oase in natuurgebied 't Reestdal, waar levenskunstenaars, avonturiers en vrijdenkers van alle leeftijden welkom zijn. Het park is ontworpen om meer verbinding te creëren met onszelf, elkaar en de natuur. Het recreatiepark is gekocht in mei 2022 en wordt getransformeerd naar een duurzaam en bewust park. Er zullen energieneutrale huisjes, voedsel- en moestuinen, een co-working space en communal buildings zijn. Op dit moment is er al een verbouwde boerderij voor retreats en een camping. Het park biedt ook verschillende activiteiten zoals yoga, wildpluk wandelingen, meditatie, en sportactiviteiten. Daarnaast is er de mogelijkheid om je eigen plek in de natuur te krijgen door je in te schrijven voor de eco-village. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op Zomerlicht.

Wil je weten wat Camping het Reestdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping het Reestdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping het Reestdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping het Reestdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Camping het Reestdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping het Reestdal

Bezoekers bekeken ook