Camping Kien

Camping Kien is een Kampeerterrein gelegen aan Grote Esweg 1 in Diffelen.

Meer informatie over Camping Kien in Diffelen

Camping Kien is een minicamping gelegen aan de bosrand in Diffelen. De camping heeft 20 ruime staplaatsen met stroomvoorziening en worden gescheiden door een haag van groen. Aan de oostkant van de camping heb je uitzicht op de bosrand, terwijl aan de westzijde een prachtig uitzicht over de landerijen is. De camping is een ideale uitvalsbasis om de mooie omgeving en prachtige natuur van het Vechtdal te verkennen. Er zijn fietsroutes in de buurt en bijna alle routes komen langs de camping. Er is een overdekte stalling voor fietsen en het sanitair bestaat uit een nette, frisse ruimte met aparte gedeeltes voor heren en dames. Daarnaast zijn er folders en magazines beschikbaar met informatie over de omgeving en er zijn gratis leesboeken beschikbaar. De contactgegevens van de camping zijn Grote Esweg 1 en het telefoonnummer is 06-34113948.

Wil je weten wat Camping Kien verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Kien of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Kien? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Kien het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Camping Kien reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Kien

Bezoekers bekeken ook