Campingwinkel De Belten

Campingwinkel De Belten is een Supermarkt gelegen aan in .

Meer informatie over Campingwinkel De Belten in

De Belten is een camping met prachtige accommodaties en ruime kampeerplekken. De camping beschikt over een speelstrand waar kinderen vrij kunnen spelen en zandkastelen kunnen bouwen. Daarnaast is er zowel een binnen- als buitenzwembad aanwezig, zodat er altijd gezwommen kan worden, zelfs als het weer tegen zit. De camping ligt midden in de natuur, waar je kunt genieten van het mooie uitzicht terwijl de kinderen zich vermaken in het aquapark. Er zijn ook wandel- en fietsroutes vanaf de camping en attractieparken zoals Slagharen en Plopsaland Coevorden zijn goed te bereiken. Op deze camping is de 'fun-meter' rood, wat betekent dat er veel animatie wordt georganiseerd. Er zijn verschillende clubs voor kinderen van verschillende leeftijden, er worden grote avonden georganiseerd en externe artiesten zorgen voor spectaculaire shows. Gratis WiFi is beschikbaar op de hele camping. Attractiepark Slagharen ligt op 10 km afstand, Zoo Wildlands op 37 km, Plopsaland Coevorden op 19 km, Parc d'attractions Hellendoon op 26 km en Speeltuin de Flierefluiter op 35 km.

Wil je weten wat Campingwinkel De Belten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Campingwinkel De Belten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Campingwinkel De Belten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Campingwinkel De Belten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Campingwinkel De Belten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Campingwinkel De Belten

Bezoekers bekeken ook