Chinees Indisch Specialiteiten Restaurant Manchuria

Chinees Indisch Specialiteiten Restaurant Manchuria is een Restaurant gelegen aan Julianastraat 85 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Chinees Indisch Specialiteiten Restaurant Manchuria in Dedemsvaart

Welkom bij Chinees Indisch Restaurant Manchuria in Dedemsvaart. Het restaurant is gelegen in het centrum en er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving. Op de website van het restaurant kunt u meer informatie vinden over de diensten die zij aanbieden. De openingstijden zijn van maandag tot en met woensdag van 16:00 tot 19:00 uur, op donderdag en vrijdag van 16:00 tot 20:00 uur, en op zaterdag, zondag en feestdagen van 12:00 tot 20:30 uur.

Wil je weten wat Chinees Indisch Specialiteiten Restaurant Manchuria verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees Indisch Specialiteiten Restaurant Manchuria of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees Indisch Specialiteiten Restaurant Manchuria? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees Indisch Specialiteiten Restaurant Manchuria het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Chinees Indisch Specialiteiten Restaurant Manchuria reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees Indisch Specialiteiten Restaurant Manchuria

Bezoekers bekeken ook