Christelijke Gereformeerde Kerk Hardenberg

Christelijke Gereformeerde Kerk Hardenberg is een Christelijke kerk gelegen aan Hessenweg 57 in Hardenberg.

Meer informatie over Christelijke Gereformeerde Kerk Hardenberg in Hardenberg

Genade, barmhartigheid en vrede worden ons toegewenst van God de Vader en de Heere Jezus Christus. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd in de kerk, zoals een gebedskring, spelletjesmiddag, gebed voor de wereld en een spellenavond. Daarnaast is er een actie voor de voedselbank waarbij koffie, thee, lege eierdoosjes en Douwe Egberts punten worden ingezameld. Ook is er een spellenavond gepland voor jong en oud op 3 november. De activiteitencommissie is op zoek naar spellen en sjoelbakken. Meer informatie over deze evenementen en ander nieuws is te vinden op de website.

Wil je weten wat Christelijke Gereformeerde Kerk Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijke Gereformeerde Kerk Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijke Gereformeerde Kerk Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Gereformeerde Kerk Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Christelijke Gereformeerde Kerk Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijke Gereformeerde Kerk Hardenberg

Bezoekers bekeken ook