Christengemeente De Wegwijzer

Christengemeente De Wegwijzer is een Evangelische kerk gelegen aan Parkweg 1a7 in Hardenberg.

Meer informatie over Christengemeente De Wegwijzer in Hardenberg

Jezus is het goede nieuws voor alle mensen en biedt hoop en leven aan iedereen. Christengemeente de Wegwijzer is een plaatselijke kerk in Hardenberg waar mensen van verschillende leeftijden en achtergronden samenkomen op zondag om 10.00 uur. God wil dat alle mensen eeuwig leven hebben en hun relatie met Hem hersteld wordt. Door Jezus Christus is redding beschikbaar voor iedereen. Iedereen is welkom bij de samenkomsten, of je nu bekend bent met het christelijk geloof of niet. Er is eigentijdse aanbiddingsmuziek, een preek, getuigenissen en na afloop kan er gezellig koffie of thee gedronken worden. Kinderen hebben een speciale kinderdienst en er is oppas voor kinderen van 0 tot 3 jaar. Na de dienst is er tijd voor ontmoeting in de gezellige kantine en doordeweeks zijn er connect@Homegroepen. Er is ook een Alphacursus en bijbelschool waar meer informatie over te vinden is. Voor vragen en informatie kun je contact opnemen via info@dewegwijzer.eu.

Wil je weten wat Christengemeente De Wegwijzer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christengemeente De Wegwijzer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christengemeente De Wegwijzer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christengemeente De Wegwijzer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Christengemeente De Wegwijzer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christengemeente De Wegwijzer

Bezoekers bekeken ook