ComplexPC - Hardenberg

ComplexPC - Hardenberg is een Computerwinkel gelegen aan De Stuwdijk 2b in Hardenberg.

Meer informatie over ComplexPC - Hardenberg in Hardenberg

Na acht jaar hebben wij als ComplexPC Hardenberg de moeilijke beslissing genomen om onze activiteiten te beëindigen. Wij willen onze klanten bedanken voor hun jarenlange steun en vertrouwen. Sinds 2015 hebben wij met trots reparaties en onderhoud van computers en laptops verzorgd, aan huis service geboden en camera’s geïnstalleerd. Echter, om ons volledig te kunnen richten op de ontwikkeling van ons softwarebedrijf, sluiten wij ComplexPC Hardenberg. Gelukkig hebben wij een betrouwbare partner gevonden in RicomIT, geleid door Rik van der Steen. Zij zullen u graag verder helpen met uw particuliere en zakelijke behoeften. Voor verdere assistentie kunt u contact opnemen met Rik van RicomIT. Nogmaals bedankt voor uw steun en vertrouwen, wij zijn ervan overtuigd dat u bij RicomIT in goede handen bent.

Wil je weten wat ComplexPC - Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ComplexPC - Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ComplexPC - Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ComplexPC - Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar ComplexPC - Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ComplexPC – Hardenberg

Bezoekers bekeken ook