Curiosa de Vlinder

Curiosa de Vlinder is een Antiekwinkel gelegen aan Van Haeringenstraat 49 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Curiosa de Vlinder in Dedemsvaart

Op vrijdag is de winkel geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Ter ere van ons 10-jarig bestaan bieden wij 10% korting op alles in onze webshop. Verzendkosten naar Nederland bedragen € 5,00, maar bij bestellingen boven de € 25,00 zijn er geen verzendkosten. Voor Belgische klanten zijn de verzendkosten slechts € 6,00, en bij een bestelling boven de € 75,00 zijn er geen verzendkosten. Voor meubels en grotere items gelden andere verzendkosten. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon voor meer informatie.

Wil je weten wat Curiosa de Vlinder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Curiosa de Vlinder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Curiosa de Vlinder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Curiosa de Vlinder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Curiosa de Vlinder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Curiosa de Vlinder

Bezoekers bekeken ook