Dagbehandeling De Klimboom - Trias Jeugdhulp

Dagbehandeling De Klimboom - Trias Jeugdhulp is een Jeugdzorg gelegen aan Kollergang 4, Kollergang 6 in Hardenberg.

Meer informatie over Dagbehandeling De Klimboom - Trias Jeugdhulp in Hardenberg

Trias Jeugdhulp biedt ondersteuning aan ouders die vragen hebben over de opvoeding, ontwikkeling of gedrag van hun jonge kind. Deze ondersteuning vindt plaats in de directe leefomgeving van het kind, zoals thuis, op de kinderopvang, school, peuterspeelzaal en bij (sport)clubs. Als de ondersteuning thuis niet voldoende is, biedt Trias Jeugdhulp ook de mogelijkheid tot dagbehandeling. Daarnaast biedt Trias Jeugdhulp verschillende ondersteuningsvormen voor jonge en schoolgaande kinderen, zoals coaching door team BOOST, dagbehandeling, observatieplaatsing, hulp na school (Struinkids). Voor meer informatie of aanmelding kan er contact worden opgenomen met Trias Jeugdhulp.

Wil je weten wat Dagbehandeling De Klimboom - Trias Jeugdhulp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dagbehandeling De Klimboom - Trias Jeugdhulp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dagbehandeling De Klimboom - Trias Jeugdhulp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dagbehandeling De Klimboom - Trias Jeugdhulp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Dagbehandeling De Klimboom - Trias Jeugdhulp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dagbehandeling De Klimboom – Trias Jeugdhulp

Bezoekers bekeken ook