Dartschuur Hardenberg

Dartschuur Hardenberg is een Dartswinkel gelegen aan Hoogenweg 4 in Hoogenweg.

Meer informatie over Dartschuur Hardenberg in Hoogenweg

Bij Dartschuur Hardenberg, de gezelligste dartwinkel van Nederland, kunt u terecht voor al uw dartbenodigdheden. De winkel biedt gratis verzending bij bestellingen vanaf €75 en verzendt bestellingen die voor 17:00 uur geplaatst zijn dezelfde dag nog. U kunt de dartpijlen uitproberen op een van de dartbanen in de winkel en als u op zoek bent naar een setje dartpijlen dat niet in het assortiment zit, kunt u contact opnemen en deze toch een keer proberen. Daarnaast kunt u ook terecht bij Dartschuur Hardenberg voor het vervangen van uw dartpunten. De winkel heeft een nieuw assortiment met onder andere Harrows Supergrip Rotating Dart Stems Aqua Medium en Target Pro Grip Pink Medium. De openingstijden van de winkel variëren per dag, maar u kunt altijd op afspraak terecht. Voor meer informatie kunt u de Facebook- of Instagram-pagina van Dartschuur Hardenberg in de gaten houden.

Wil je weten wat Dartschuur Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dartschuur Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dartschuur Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dartschuur Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Dartschuur Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dartschuur Hardenberg

Bezoekers bekeken ook