De Antenne

De Antenne is een Kerk gelegen aan Wilhelminastraat 3 in Dedemsvaart.

Meer informatie over De Antenne in Dedemsvaart

De Protestantse Gemeente van Dedemsvaart is een vindplaats van geloof, hoop en liefde. Ze willen dienstbaar zijn en betrokken zijn bij de wereld om hen heen, zowel lokaal als internationaal. Elke zondag worden er verschillende kerkdiensten gehouden, die variëren in vorm en inhoud. Als je niet aanwezig kunt zijn, kun je de diensten live bekijken of eerdere diensten terugkijken. De gemeente organiseert ook diverse activiteiten om God en elkaar beter te leren kennen. Voor kinderen zijn er speciale activiteiten binnen de kerk. Als je meer wilt weten over het christelijk geloof of behoefte hebt aan een luisterend oor, kun je vrijblijvend contact opnemen met een van de predikanten of kerkelijk werkers. De Protestantse Gemeente Dedemsvaart maakt deel uit van het landelijk verband van Protestantse Kerken en houdt zich bezig met het delen van het goede nieuws van Gods liefde.

Wil je weten wat De Antenne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Antenne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Antenne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Antenne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar De Antenne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Antenne

Bezoekers bekeken ook