De Dansfabriek Hardenberg

De Dansfabriek Hardenberg is een Dansschool gelegen aan Handelsstraat 60L in Hardenberg.

Meer informatie over De Dansfabriek Hardenberg in Hardenberg

Dansstudio Movation is de dansschool in Hardenberg waar jong en oud terecht kunnen voor verschillende dans- en sportlessen. De Dansfabriek, die onderdeel is van Movation, stopt, maar Movation gaat door met het aanbieden van lessen. Naast reguliere lessen worden er workshops georganiseerd en optredens gegeven. Ook neemt De Dansfabriek deel aan wedstrijden op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Het team van docenten bestaat uit Sharon Veltink, Marloes van der Linde en Noëlle Zandman. Bij Movation is er voor iedereen een geschikte dansles, zoals Peuterswing, Kidsswing en Ballet kids. Ontdek het lesrooster dat bij jouw energieritme past.

Wil je weten wat De Dansfabriek Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Dansfabriek Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Dansfabriek Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Dansfabriek Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar De Dansfabriek Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Dansfabriek Hardenberg

Bezoekers bekeken ook