De Groene Helden

De Groene Helden is een Kinderopvang gelegen aan Hoofdweg 15a in Balkbrug.

Meer informatie over De Groene Helden in Balkbrug

De Groene Helden biedt groene opvang aan kinderen in een natuurlijke omgeving. De kinderen zijn vrijwel altijd buiten, waar ze spel- en leeractiviteiten doen zoals bessen en bramen plukken, dieren verzorgen en vuurtjes stoken. De natuur is een plek waar de kinderen kunnen ontdekken en ervaren met al hun zintuigen. Op de groene basisschool en de groene BSO volgen ze dezelfde visie. Er zijn twee locaties, één in Balkbrug en één in Nieuwleusen. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat De Groene Helden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Groene Helden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Groene Helden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Groene Helden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar De Groene Helden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Groene Helden

Bezoekers bekeken ook