De Horizon

De Horizon is een Kerk gelegen aan De Anerdijk 6 in Gramsbergen.

Meer informatie over De Horizon in Gramsbergen

Welkom bij NGK De Horizon in Gramsbergen, een gemeente waar God en de bijbel centraal staan. Er is een mededeling voor de gemeenteleden: alle informatie is verplaatst naar Scipio, inclusief het kerkblad. Om toegang te krijgen tot deze informatie, wordt gevraagd om de app te downloaden en je aan te melden met je e-mailadres. Iedereen heeft ook een uitnodiging ontvangen per mail. Verder kan je ons volgen op verschillende kanalen, zoals onze website. NGK De Horizon is verantwoordelijk voor de website, die is ontwikkeld door comnou branding & websites. Tenslotte wordt er vermeld dat er een privacy verklaring van toepassing is op de website.

Wil je weten wat De Horizon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Horizon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Horizon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Horizon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar De Horizon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Horizon

Bezoekers bekeken ook