De Kapel

De Kapel is een Kerk gelegen aan Schuineslootweg 104 in Schuinesloot.

Meer informatie over De Kapel in Schuinesloot

U bent van harte welkom in de Emmaüsgemeente, waar reserveren voor kerkdiensten niet meer nodig is. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de scriba via emmausgemeentelutten@gmail.com. Daarnaast kunt u al onze kerkdiensten live beluisteren en bij de diensten in de Kruiskerk zelfs live meekijken via kerkomroep.nl. Voor een overzicht van alle activiteiten kunt u kijken in de agenda. Als u wilt inloggen op de website, kunt u een inlog aanvragen bij de beheerders. Navigeer hiervoor naar de desbetreffende pagina.

Wil je weten wat De Kapel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kapel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kapel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kapel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar De Kapel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kapel

Bezoekers bekeken ook