De Kleve

De Kleve is een Kampeerterrein gelegen aan Rheezerweg 111 in Diffelen.

Meer informatie over De Kleve in Diffelen

Welkom bij SVR Camping De Kleve! Froukje en Jan Neutel heten u van harte welkom op hun rustige camping in Diffelen, gemeente Hardenberg. Hoewel ze zelf geen actief boerenbedrijf meer hebben, hebben hun buren dat wel. De camping is prachtig gelegen tussen Hardenberg en Mariënberg, met uitzicht over de weilanden naar het bos. U kunt hier genieten van rust en vrijheid in het afwisselende boerenlandschap van het Vechtdal in Overijssel. Op het kampeerterrein zijn er faciliteiten zoals een jeu de boules baan, een open veld en een speelterrein met speeltoestellen. Er is ook een vakantiehuis, dat op dit moment wordt gerenoveerd. De afgelopen jaren zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd, zoals vernieuwing van de sanitaire en (af)wasruimtes, verhoging van de elektriciteitsvoorziening en uitbreiding/verbetering van de fietsenstalling. Vanaf het Pinksterweekend is de vakantiewoning weer beschikbaar voor verhuur. Helaas zijn er voor 2023 geen seizoenplaatsen en arrangementsplekken van 1, 2 of 3 maanden meer beschikbaar. Jan en Froukje Neutel beheren de camping sinds 2013 en hopen ook u deze zomer te verwelkomen.

Wil je weten wat De Kleve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kleve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kleve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kleve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar De Kleve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kleve

Bezoekers bekeken ook