De Klimberg

De Klimberg is een Kampeerterrein gelegen aan Ommerweg 27 in Rheezerveen.

Meer informatie over De Klimberg in Rheezerveen

Camping De Klimberg is een moderne familiecamping gelegen in het prachtige Vechtdal tussen Hardenberg en Ommen. Ze bieden ruime kampeerplaatsen en verhuuraccommodaties en bevinden zich in een natuurrijke omgeving. De camping heeft faciliteiten zoals een overdekt zwembad, gezellige horeca en animatie. Gasten zijn lovend over de netheid en vriendelijkheid van het personeel. De camping is te bereiken op het telefoonnummer +31(0)523-261955 en via e-mail op camping@deklimberg.nl. Ze hebben een score van 9.1 op Zoover en bieden een nieuwsbrief aan om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wil je weten wat De Klimberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Klimberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Klimberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Klimberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar De Klimberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Klimberg

Bezoekers bekeken ook