De Koffiepot

De Koffiepot is een Restaurant gelegen aan Oosteinde 8 in Hardenberg.

Meer informatie over De Koffiepot in Hardenberg

Bij Lunchroom De Koffiepot kun je genieten van heerlijke lunches, high tea's en ontbijtjes in een trendy interieur. Ze hebben een uitgebreide menukaart en zijn zelfs bekroond met het lekkerste lunchroombroodje van Nederland. Je kunt hier ook cadeaubonnen bestellen als cadeautip. Daarnaast hebben ze een ijskiosk met ambachtelijk schepijs en bieden ze verschillende koffie- en theevarianten bij Espresso bar East Blend. Ook kun je hier genieten van een uitgebreide high tea. Als je interesse hebt om te werken bij De Koffiepot, hebben ze vacatures voor een eerste medewerker bediening, kok/zelfstandig werkend kok en spoelkeuken. Het doel is om gasten met een brede glimlach naar huis te laten gaan.

Wil je weten wat De Koffiepot verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Koffiepot of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Koffiepot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Koffiepot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar De Koffiepot reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Koffiepot

Bezoekers bekeken ook