De Lelie Bloemen Dedemsvaart

De Lelie Bloemen Dedemsvaart is een Bloemist gelegen aan Marktstraat 5 in Dedemsvaart.

Meer informatie over De Lelie Bloemen Dedemsvaart in Dedemsvaart

Bloemenhandel De Lelie is een bloemenwinkel die een breed scala aan producten aanbiedt, zoals bloemen, planten en woonaccessoires. Ze kopen hun producten in grote partijen rechtstreeks bij de fabrikant of importeur, waardoor ze scherpe prijzen kunnen bieden. Het transport, de opslag en de koeling van de bloemen en planten worden verzorgd vanuit hun hoofdvestiging in Westerhaar. Bloemenhandel De Lelie werkt samen met Euroflorist om boeketten en planten bij klanten thuis te laten bezorgen. Duurzaamheid is belangrijk voor hen en ze proberen zaken te doen met kwekers die hun producten duurzaam telen en verwerken. Bestellingen worden doorgaans de volgende werkdag bezorgd en ze bieden een ruime keuze aan verse producten tegen betaalbare prijzen. Bloemenhandel De Lelie bestaat al meer dan 50 jaar en is de grootste bloemenhandel in Noord-Oost Overijssel. Ze staan garant voor dagelijks verse bloemen en planten en verwelkomen klanten graag in hun winkels. Daarnaast bieden ze ook boekettenervice aan, waar klanten terecht kunnen voor prachtige boeketten voor verschillende gelegenheden.

Wil je weten wat De Lelie Bloemen Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Lelie Bloemen Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Lelie Bloemen Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Lelie Bloemen Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar De Lelie Bloemen Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Lelie Bloemen Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook