de Onderzoekfabriek

de Onderzoekfabriek is een Marktonderzoeker gelegen aan Koningsspil 6a in Hardenberg.

Meer informatie over de Onderzoekfabriek in Hardenberg

Het team van de Onderzoekfabriek wil samen met jou de klantbeleving verbeteren. Ze stellen een plan van aanpak op en laten door middel van mystery onderzoek zien wat de klant ervaart. Dit wordt samengebracht in een klantreis en via een online platform kunnen de rapporten worden bekeken. Daarna wordt alles samengebracht in een overzichtelijk eindrapport. De Onderzoekfabriek heeft meer dan 3800 mystery shoppers die ingezet kunnen worden voor onderzoek. Ze onderzoeken telefoongesprekken en digitale communicatie om de kwaliteit hiervan inzichtelijk en meetbaar te maken. Het team doet onderzoek met passie, kwaliteit en ervaring en is lid van verschillende verenigingen en werkt volgens gedragscodes. Ze hebben ervaring met meer dan 3800 mystery onderzoekers en bedienen al tien jaar klanten door heel Nederland. Het mystery onderzoek ofwel klantbelevingsonderzoek helpt om inzicht te krijgen in het gedrag van medewerkers en het effect op de klant. Dit waarborgt de kwaliteit van de klantenservice en verhoogt de conversie. De Onderzoekfabriek biedt ook presentaties, organiseert congressen en biedt data-analyse en brainstormsessies aan. Wie geïnteresseerd is kan een whitepaper aanvragen om de werkwijze te bekijken.

Wil je weten wat de Onderzoekfabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de Onderzoekfabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de Onderzoekfabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Onderzoekfabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar de Onderzoekfabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. de Onderzoekfabriek

Bezoekers bekeken ook