De Rheezer Kamer

De Rheezer Kamer is een Bed & Breakfast gelegen aan Rheezerbrink 5 in Rheeze.

Meer informatie over De Rheezer Kamer in Rheeze

De Rheezer Kamer is een kleinschalige B&B in Overijssel waar je kunt genieten van rust, ruimte en privacy in een eigentijds design. Naast overnachten, bieden ze ook de mogelijkheid voor zakelijke bijeenkomsten en trouwceremonies op locatie. De omgeving is ideaal voor natuurliefhebbers, met zandverstuivingen, bossen, heide en weilanden met grazende hooglanders. Je kunt fietsen langs de meanderende Vecht of wandelen in de natuurgebieden in de buurt. Daarnaast hebben ze een theetuin waar je kunt genieten van Italiaanse koffie en homemade taarten. De Rheezer Kamer staat bekend om hun gastvrijheid en je kunt vrijblijvend contact met hen opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat De Rheezer Kamer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Rheezer Kamer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Rheezer Kamer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Rheezer Kamer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar De Rheezer Kamer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Rheezer Kamer

Bezoekers bekeken ook