De Rheezermars

De Rheezermars is een Bed & Breakfast gelegen aan Marsweg 3A in Rheeze.

Meer informatie over De Rheezermars in Rheeze

In Rheeze ligt de prachtig verbouwde boerderij Rheezermars, waar je heerlijk kunt overnachten in een groene omgeving. Het appartement, genaamd Marjolein Bastin, is van alle gemakken voorzien en is ingericht met oud roze details, geïnspireerd op het servies van kunstenares Marjolein Bastin. De rustige omgeving biedt diverse mooie fiets- en wandelroutes. Het appartement is beoordeeld met een 9,3 op Booking.com. Voor meer informatie of om direct te boeken, kun je contact opnemen met Rheezermars via telefoonnummer 0523-251522 of 06-25212536, of stuur een e-mail naar info@rheezermars.nl.

Wil je weten wat De Rheezermars verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Rheezermars of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Rheezermars? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Rheezermars het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar De Rheezermars reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Rheezermars

Bezoekers bekeken ook