De Rolle

De Rolle is een Kampeerterrein gelegen aan Grote Esweg 9B in Diffelen.

Meer informatie over De Rolle in Diffelen

De Nederlandse Caravan Club biedt zijn leden de mogelijkheid om op 12 prachtige locaties in Nederland te kamperen, omringd door natuur en cultuur. Ze organiseren ook avontuurlijke en spraakmakende activiteiten, zoals een Halloweenrally in Duitsland, een NCC-battlefieldtour in Frankrijk en een NCC-kamp bij het Fruitcorso in Tiel. Kamperen is populair en de NCC heeft voor iedereen iets te bieden, of je nu met een caravan, camper of tent op pad wilt gaan. Ze hebben terreinen in heel Nederland, in het bos, aan de kust en aan een meer. Kampeerders van verschillende leeftijden delen hun ervaringen en genieten van de activiteiten en rust die de NCC biedt. De club publiceert regelmatig nieuws en informatie in hun magazine "De Caravan" en organiseert kennismakingsweekenden voor nieuwe leden. Het lidmaatschap kost €85 per jaar.

Wil je weten wat De Rolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Rolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Rolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Rolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar De Rolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Rolle

Bezoekers bekeken ook