De Uitdaging

De Uitdaging is een gelegen aan Grote Kattendijk 25-27 in Bruchterveld.

Meer informatie over De Uitdaging in Bruchterveld

De Uitdaging is een uniek culinair belevingsconcept in het kleine dorpje Bruchterveld, vlakbij Hardenberg. Het is gevestigd in een voormalig schooltje uit 1904 en biedt een combinatie van koken en avontuur in een natuurlijke omgeving. Het gebouw is omgebouwd tot een authentieke keuken en een eetzaal. De Uitdaging organiseert culinair getinte activiteiten voor zowel particulieren als bedrijven. De sfeer is nostalgisch en authentiek, en er wordt gewerkt met kwalitatieve streekproducten. Het concept biedt het hele jaar door avontuur en culinair genieten, en is zeker de moeite waard voor liefhebbers van ontdekkingstochten in de natuur en lekker eten in een gezellige ambiance.

Wil je weten wat De Uitdaging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Uitdaging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Uitdaging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Uitdaging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar De Uitdaging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Uitdaging

Bezoekers bekeken ook