De Vlaswiek

De Vlaswiek is een Protestantse kerk gelegen aan Burgemeester van Riemsdijkstraat 4 in Gramsbergen.

Meer informatie over De Vlaswiek in Gramsbergen

In Gramsbergen zijn er verschillende kerkelijke centra waar mensen terecht kunnen voor hun geloofszaken. Eén van deze centra is Kerkelijk Centrum De Vlaswiek, gelegen aan de Burgemeester van Riemsdijkstraat 2. Hier is Mevr. Sina Veldsink-van den Berg de coördinator. Een ander kerkelijk centrum is de Boomhofkerk aan de Boomhofstraat 5, waar het telefoonnummer (0524) 56 22 53 is. Ook is er De Meiboom aan de Stationsstraat 2, met hetzelfde telefoonnummer. Voor contact met de Scriba PG Gramsbergen kan men terecht bij Dhr. Henry Wilpshaar, via het telefoonnummer (0524) 56 21 23. De website van PG Gramsbergen is ontworpen en wordt aangedreven door Qonnected B.V.

Wil je weten wat De Vlaswiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Vlaswiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Vlaswiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Vlaswiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar De Vlaswiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Vlaswiek

Bezoekers bekeken ook