Decomagazijn

Decomagazijn is een Winkel gelegen aan Lage Doelen 1a in Hardenberg.

Meer informatie over Decomagazijn in Hardenberg

Het Decomagazijn is een winkel met een grote collectie decoratieve items voor het huis. Ze hebben een uitgebreid assortiment, variërend van kerstartikelen tot lampen, kussens en kunstbloemen. Daarnaast verkopen ze ook unieke items, zoals beelden en ornamenten. Het is mogelijk om online te bestellen en er is gratis verzending bij bestellingen boven de €125,-. Retourneren is ook mogelijk binnen 14 dagen. Je kunt je abonneren op hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle acties. Ook kun je de fysieke winkel bezoeken of ze ontmoeten op evenementen zoals de Winterfair.

Wil je weten wat Decomagazijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Decomagazijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Decomagazijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Decomagazijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Decomagazijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Decomagazijn

Bezoekers bekeken ook