Den Ouden Informatiebeveiliging

Den Ouden Informatiebeveiliging is een IT-consultancy gelegen aan 53, Van Foreestallee in Hardenberg.

Meer informatie over Den Ouden Informatiebeveiliging in Hardenberg

We bevinden ons in een tijdperk waarin internet onmisbaar is geworden. We automatiseren steeds meer processen en slaan gevoelige informatie op in de cloud. Om te voorkomen dat deze informatie op straat komt te liggen, bieden wij hulp bij het beveiligen van systemen en processen. We bieden onder andere pentesten aan om inzicht te krijgen in de kwetsbaarheden van uw website, systemen en apps. Op basis van de resultaten geven wij advies over het verbeteren van uw beveiliging. Daarnaast bieden we het escapespel Informatiebeveiliging aan, waarin u spelenderwijs meer leert over veilig werken. We zorgen er middels trainingen, advies en beveiligingstests voor dat iedereen in uw organisatie bewust wordt van de risico's van onvoldoende beveiligde systemen. Verder bieden we een gratis checklist aan met 50 tips om veiliger online te werken. Als ethisch hackers testen we uw systemen en adviseren we over het beveiligen van uw gevoelige data. We maken inzichtelijk waar eventuele kwetsbaarheden zich bevinden en geven advies. Na afloop ontvangt u een rapport met bevindingen en adviezen. Daarna kunnen we uw medewerkers trainen om de beveiliging binnen uw bedrijf te verbeteren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wil je weten wat Den Ouden Informatiebeveiliging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Den Ouden Informatiebeveiliging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Den Ouden Informatiebeveiliging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Den Ouden Informatiebeveiliging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Den Ouden Informatiebeveiliging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Den Ouden Informatiebeveiliging

Bezoekers bekeken ook