Désalon Medisch Pedicure Dedemsvaart

Désalon Medisch Pedicure Dedemsvaart is een Nagelstudio gelegen aan Langewijk 112 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Désalon Medisch Pedicure Dedemsvaart in Dedemsvaart

Welkom bij Désalon, de pedicurepraktijk gevestigd in Dedemsvaart. Hester Wieten is hier de gediplomeerde medisch pedicure die gespecialiseerd is in complexe voetproblemen. Ze kan alle risicovoeten behandelen, of dit nu komt door diabetes, reuma, spasticiteit, ouderdom of verwaarlozing. Mensen uit de gemeente Hardenberg, Ommen en omgeving zijn ook van harte welkom. Op de website van Désalon kunt u meer informatie vinden en als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Hester. Het maken van een afspraak kan het beste telefonisch gedaan worden.

Wil je weten wat Désalon Medisch Pedicure Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Désalon Medisch Pedicure Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Désalon Medisch Pedicure Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Désalon Medisch Pedicure Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Désalon Medisch Pedicure Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Désalon Medisch Pedicure Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook