Diamanthal

Diamanthal is een Paardrijschool/manege gelegen aan Hoogeveenseweg 38 in Balkbrug.

Meer informatie over Diamanthal in Balkbrug

Welkom op de website van Manege "De Diamanthal" in Balkbrug. Deze manege bevindt zich net buiten het mooie dorp Balkbrug, aan het begin van het Reestdal. Op de website vind je informatie over verschillende activiteiten en diensten die de manege aanbiedt, zoals paardrijlessen, de verhuur van een hal en sleutels, en een agenda met evenementen. Daarnaast wordt er vermeld dat er binnenkort een vlooienmarkt plaatsvindt. Helaas kunnen de Facebook posts op dit moment niet worden weergegeven. De tekst eindigt met het jaartal 2023 en de naam van de manege.

Wil je weten wat Diamanthal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Diamanthal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Diamanthal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diamanthal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Diamanthal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Diamanthal

Bezoekers bekeken ook