Dierfysiotherapie Horsefit

Dierfysiotherapie Horsefit is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Schutsweg 5 in Rheezerveen.

Meer informatie over Dierfysiotherapie Horsefit in Rheezerveen

Bij Horsefit, gevestigd in Rheezerveen, kun je terecht voor dierfysiotherapie voor paarden, maar ook voor behandelingen voor de ruiter en zelfs voor honden. Het doel van Horsefit is om zowel de ruiter als het paard naar een hoger niveau te tillen door te zorgen voor balans en correcte beweging. Hierbij kijkt de fysiotherapeut naar het totale plaatje, omdat alleen behandeling van het paard of alleen trainen niet voldoende is. Voor fysiotherapie voor paarden kun je hier terecht bij overbelasting, blessures of trauma. Als ruiter is het ook belangrijk om aan jezelf te werken, en daar kan Horsefit je bij helpen. Daarnaast bieden ze ook behandelingen aan voor honden met bijvoorbeeld een hernia of operatie aan de knie, elleboog of heup. Kortom, Horsefit biedt het beste voor paard en ruiter.

Wil je weten wat Dierfysiotherapie Horsefit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dierfysiotherapie Horsefit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dierfysiotherapie Horsefit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierfysiotherapie Horsefit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Dierfysiotherapie Horsefit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dierfysiotherapie Horsefit

Bezoekers bekeken ook