Dijkhuis Bouwteam van Waarde

Dijkhuis Bouwteam van Waarde is een Aannemer gelegen aan Molensteen 7 in Hardenberg.

Meer informatie over Dijkhuis Bouwteam van Waarde in Hardenberg

Dijkhuis is een familiebedrijf dat al drie generaties lang gezonde, duurzame en circulaire gebouwen bouwt. Ze willen een voorbeeld zijn in de bouwsector door ontwikkelingen te testen, kennis te delen en volgens de principes van bouwbiologie te werken. Ze werken altijd samen met hun opdrachtgevers en hebben verschillende specialisaties, zoals het bouwen van gezonde en duurzame huizen voor particulieren, circulaire werkplekken voor zakelijke klanten en innovaties in de bouwsector. Ze hebben zeven bouwprincipes gebaseerd op bouwbiologie, waarbij ze onder andere gebruik maken van natuurlijke en eerlijke bouwmaterialen, streven naar duurzame energiebronnen en aandacht hebben voor een gezond woonklimaat en comfort. Dijkhuis deelt hun kennis over bouwbiologie graag en biedt masterclasses aan voor professionals in de bouw. Ze werken niet op basis van prijsopgaven, maar in een bouwteam met vertrouwen en een eerlijk budget. Ze zijn gespecialiseerd in (prefab) nieuwbouw en vernieuwbouw en beperken hun reisafstanden om de impact op het milieu te minimaliseren.

Wil je weten wat Dijkhuis Bouwteam van Waarde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dijkhuis Bouwteam van Waarde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dijkhuis Bouwteam van Waarde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dijkhuis Bouwteam van Waarde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Dijkhuis Bouwteam van Waarde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dijkhuis Bouwteam van Waarde

Bezoekers bekeken ook