Dina's Fellows

Dina's Fellows is een gelegen aan Moerheimstraat 144 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Dina's Fellows in Dedemsvaart

Lunchroom Dina's Fellows is een bijzondere lunchroom gevestigd in Dedemsvaart. Wat deze lunchroom uniek maakt, is de kwaliteit van de gerechten en gastvrijheid, evenals het feit dat het gerund wordt door mensen met een verstandelijke beperking. Dina's Fellows biedt een verscheidenheid aan lekkernijen, zoals huisgemaakt appelgebak en arretjescake, evenals een uitgebreide lunch en picknickmanden. Op het menu staan onder andere belegde broodjes, burgers, tosti's en uitsmijters. De lunchroom is geopend van maandag tot en met zaterdag en nodigt gasten uit om te genieten van een bezoek aan het gezellige terras of de bijzondere lunchroom.

Wil je weten wat Dina's Fellows verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dina's Fellows of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dina's Fellows? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dina's Fellows het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Dina's Fellows reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dina’s Fellows

Bezoekers bekeken ook