Dos Pimientos

Dos Pimientos is een Mexicaans restaurant gelegen aan Oosteinde 20 in Hardenberg.

Meer informatie over Dos Pimientos in Hardenberg

Bij Dos Pimientos kun je genieten van het lekkerste uit de Mexicaanse keuken. Ze serveren heerlijke gerechten zoals tortilla's, nacho's en verrassende Mexicaanse cocktails. Je kunt er terecht voor een smaakvol diner, een Mexicaanse lunch of om eten af te halen. Daarnaast hebben ze ook een zonnig terras waar je kunt genieten van een frisse cocktail. Als je op zoek bent naar een origineel cadeau, kun je een Dos Pimientos cadeaubon geven. Het restaurant is gevestigd aan Oosteinde 207772 CB Hardenberg en het afhaalpunt bevindt zich aan Smederijstraat 47772 VG Hardenberg. Het restaurant is geopend op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, terwijl het afhaalpunt op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag open is.

Wil je weten wat Dos Pimientos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dos Pimientos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dos Pimientos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dos Pimientos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Dos Pimientos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dos Pimientos

Bezoekers bekeken ook