Eijsink tandartspraktijk

Eijsink tandartspraktijk is een Tandarts gelegen aan Langewijk 49 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Eijsink tandartspraktijk in Dedemsvaart

Eijsink tandartspraktijk in Dedemsvaart biedt moderne en persoonlijke mondzorg sinds 1979. Ze hebben verschillende behandelingen, waaronder intake en controle, kroon- en brugwerk, protheses, preventie en mondhygiëne, wortelkanaalbehandeling, orthodontie en extracties. Ze hebben ook affiniteit met het behandelen van kinderen, ouderenzorg en bijzondere zorggroepen. Een tevreden patiënt vertelt dat het team veel tijd voor hem heeft genomen en een behandelingsplan heeft gemaakt. Het adres is Langewijk 49 in Dedemsvaart, het telefoonnummer is 0523-614431 en het e-mailadres is info@eijsink-tandartspraktijk.nl. Je kunt ze ook volgen op Instagram via @eijsink_tandartspraktijk.

Wil je weten wat Eijsink tandartspraktijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eijsink tandartspraktijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eijsink tandartspraktijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eijsink tandartspraktijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Eijsink tandartspraktijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eijsink tandartspraktijk

Bezoekers bekeken ook