Ekkelenkamp

Ekkelenkamp is een Bouwmarkt gelegen aan Gramsbergerweg 78 in Hardenberg.

Meer informatie over Ekkelenkamp in Hardenberg

Vanaf 1 januari 2023 is het verboden voor particulieren om nieuwe verpakkingen muizen- en rattengif aan te schaffen. Als alternatief wordt aangeraden om staalwol te gebruiken. Daarnaast wordt er een product aangeprezen om zwarte regenstrepen van boten te verwijderen. Ook worden er zes manieren gegeven om messing te poetsen. Verder is er een nieuwsbrief waarop men zich kan inschrijven om een waardebon te ontvangen voor 10% korting op de eerste bestelling. EKKSOL is een leverancier van hoogwaardige oppervlaktebehandelingsproducten, zoals staalwol, polijstmiddelen en reinigingsproducten. Ze leveren ook op maat gemaakte RVS staalwol en zijn officieel importeur van AUTOSOL, TRIOMF en Metalino.

Wil je weten wat Ekkelenkamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ekkelenkamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ekkelenkamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ekkelenkamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Ekkelenkamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ekkelenkamp

Bezoekers bekeken ook