Electro World Kosse

Electro World Kosse is een Elektronicawinkel gelegen aan Herenstraat 7 in Slagharen.

Meer informatie over Electro World Kosse in Slagharen

Electro World Kosse is al sinds 1923 de specialist op het gebied van consumentenelektronica in Slagharen en omgeving. Ze hebben een breed assortiment aan elektronische producten van hoge kwaliteit, zoals wasmachines, televisies en laptops. Het team in Slagharen heeft veel kennis van elektrotechniek en kan helpen bij het repareren van defecte apparaten. Persoonlijk contact en goede service staan centraal bij Electro World Kosse. Ze bieden verschillende services aan, zoals installatie en inbouw van apparatuur. Ook hebben ze een eigen reparatieservice en bezorgservice. Electro World Kosse is een betrouwbare winkel met veel tevreden klanten. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die zich willen inzetten voor persoonlijk contact en goede service. Bij Electro World Kosse koop je kwaliteitsproducten voor een goede prijs.

Wil je weten wat Electro World Kosse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Electro World Kosse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Electro World Kosse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Electro World Kosse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Electro World Kosse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Electro World Kosse

Bezoekers bekeken ook