Elgee

Elgee is een Computerwinkel gelegen aan Noord Stegeren 48 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Elgee in Dedemsvaart

Welkom op de website van eLGee, het bedrijf van de schrijver. Hij was oorspronkelijk actief in de agrarische sector, maar heeft zijn interesse verlegd naar computers. Na het stoppen van zijn melkveebedrijf is hij als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan. Het bedrijf richt zich voornamelijk op particulieren die hulp nodig hebben bij de aankoop en installatie van computers en randapparatuur. Daarnaast biedt eLGee ook ondersteuning bij netwerkaanleg en het aansluiten van computers en televisies. Verder kunnen klanten bij eLGee terecht voor hulp bij allerlei computerproblemen, reparaties en onderhoud. Ook kleinere bedrijven kunnen gebruikmaken van de diensten van eLGee, zoals hulp bij administratie en het ontwerpen en beheren van websites.

Wil je weten wat Elgee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elgee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elgee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elgee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Elgee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elgee

Bezoekers bekeken ook